top of page
hello69145

Ha most lennék terhes, tuti nem hagynám ki!

Frissítve: 2022. okt. 21.

Ismeritek a Pici Piacot? Én sajnos először csak májusban jutottam el rá, pedig még pocakkal is milyen jó lett volna elmenni! Persze a másfél éves Jankával még mindig aktuális a minőségi babatermékek beszerzése, de ez a vásár nem csak a legkisebbekről, hanem a rájuk várakozókról is szól.


Miután elindult a webshopom, le is adtam a jelentkezésem, mert mint kiderült, nem árusíthat akárki a Pici Piacon, egy elbírálási folyamat során dől el, kik jöhetnek. Ezért nagyon megörültem a hírnek, hogy a ZipZapGo termékei is megfelelnek az elvárásoknak, és már alig vártam a megfelelő időpontot, hogy én is részt vehessek!


A férjemmel együtt már izgatottan készülődünk a legközelebbi, október 9-ei vásárra, amin végre mi is ott lehetünk árusként. A ruhadarabokra a rendelés már leadva, a legújabb mintás anyagok készen (két minta is itt fog debütálni!) és főpróbázzuk az asztal elrendezését is. Nagyon várjuk, hogy személyesen is találkozhassunk, hogy élőben megnézhessétek, megtapogathassátok a pihe-puha biopamutruháinkat, és hogy beszélgessünk!


Indulás előtt nézzetek fel a Pici Piac honlapjára és Facebook-jára, mivel már zajlik a nyereményjáték és hamarosan egy kuponfüzetet is le lehet tölteni (lesz kedvezmény a ZipZapGo termékekre is)!


Gyertek és találkozzunk október 9-én a Larus rendezvényközpontban a következő Pici Piacon!

Commentaires


bottom of page